Bu Sene Deri Mont Modası Nasıl Olacak?

2020'de deri ceket modası

Bu Sene Deri Mont Modası Nasıl Olacak?

Deri mont serin yaz günlerini de sayarsak dört mevsime birden hitap edebilecek bir kıyafet türü. Kadın erkek çocuk neredeyse her yaşa herkese göre modelleri bulunmaktadır. Deri mont, modayı yakından takip etmek isteyen ve şıklığından vazgeçemeyenlerin her zaman ilk tercihlerinden olmuştur. Deri mont modelleri arasında İtalyan kesim bu senenin modası olacak. Dar kesimli bu montlar vücut hatlarını da ön plana çıkarıyor. Ayrıca bu senenin deri mont modasında kısa ve uzun modeller bulunuyor. Kalçayı örten uzun modeller tercih edebilir ya da kısa modellerle eteğinizi veya pantolonunuzu da ön plana çıkarabilirsiniz. Tasarımcılar, bu sezonun deri mont koleksiyonlarında hem uzun hem de kısa kesim sitiline fazlaca yer vermişler. Önemli bir detay olarak, bu sezonun uzun deri montlarında büyük cepler göreceğiz. Kısa deri montları bol paça pantolon ve spor ayakkabılarınız ile kombinleyerek modaya kolayca ayak uydurabilirsiniz. Bunların yanı sıra, genel olarak da bol bol fermuar detayı görmeye hazır olun. Gizli cepler deri montlarda artık bir standart haline gelmeye başladı. Çünkü gizli cep hem fonksiyonel olduğu hem montun genel havasını pek değiştirmediği hem de zarif durduğu için çok tercih ediliyor. Bu sene hem kadın montlarında hem erkek montlarında moda olacak bir diğer model “biker” tipi deri montlardır.

Kadın ve Erkek İçin Her Ortama Uygun Deri Mont

Deri, ilk çağlardan bu yana örtünme başta olmak üzere birçok farklı amaç için insanoğlunun kullandığı bir malzemedir. Günümüzde de modası geçmemiş olan deri ürünler, şıklıkta birbiri ile yarışıyor ve vitrinleri süslüyor. Deri ürünler ve bu ürünlerden deri mont kullanarak çok çeşitli kıyafet kombinleri yapabilirsiniz. Üstelik bu kombinleri günümüzde sosyal ağlardan paylaşarak diğer insanların beğenisine de sunabilirsiniz. Kendi kombinlerinizi paylaşabileceğiniz gibi sosyal medyadan ünlülerin, moda tasarımcılarının, moda danışmanlarının ve diğer alışveriş danışmanlarının sunduğu kombinleri de takip edebilir, bu kombinlerden esinlenerek kendinize yepyeni bir stil de yaratabilirsiniz. Deri mont her ortamda kullanılabilir, bir nevi joker kıyafetiniz gibidir. Deri montunuz varsa, ister gece ister gündüz davetlerine giderken deri montunuz ile kıyafetlerinizi kombinleme imkanına sahipsiniz. Eğer daha salaş bir ortama girecekseniz salaş bir kıyafetinizle deri montunuzu kombinlediğinizde havalı ve karizmatik bir görüntü elde edebilirsiniz. Spor kıyafetleriniz ve kotlarınızın da hangi renkte olursa olsun hepsinin bir deri mont ile yakışacağı konusunda en ufak şüpheniz olmasın.
Erkek deri montları, güçlü stilini ortaya koyma konusunda çekincesi olmayan erkeklerin seçimidir. Şık olduğu kadar aynı zamanda pratiktir. Kadın deri montları da bütün kadınların gardrobunun olmazsa olmazıdır. Tarzında iddiali olan, şıklığa tutkun ve modadan uzak kalamayan kadınların seçimidir. Siz de ne yapın edin yanınızdan ayıramayacağınız ve her tipteki kıyafetinize ayrı ve özgün bir hava katacak olan deri montlardan bir tane mutlaka edinin.

Gerçek Deri Mont Özellikleri

Deri montun çeşitli renkleri, modelleri piyasada mevcuttur ve herkesin kendine uygun bir model ve renk bulması mümkündür. Kaliteli bir gerçek deri mont uzun yıllar boyunca deformasyona uğramadan kullanılabilir. Usta ellerde hayat bulan ve deri mont haline dönüşen derinin dokusu yumuşak ve esnektir. Ayrıca kolay kolay yırtılmadığı gibi kolay kolay da kopmaz. Üstelik dahası ateşe tuttuğunuz zaman da öyle hemen kolay kolay alev almaz. Girintili çıkıntılı bir yapıya sahip olmakla beraber derinin kendinden var olan desenleri ve yüzeyinin girintisi çıkıntısı homojen değildir, her noktada farklılık gösterir.
İmitasyon ve  sahte deri montlar ise her şeyden önce sağlıksızdır ve ucuz bir görüntüsü bulunmaktadır. Genelde kısa bir kullanım sonucu deformasyona uğrayıp, soyulabilir ve kolayca yırtılabilir. Bu sebeplerden dolayı, her sezon bir tane imitasyon deri mont almak yerine bir tane hakiki deri mont alıp uzun yıllar boyunca hem sağlığınızı hem de tarzınızı koruyarak kullanmanızı tavsiye ederiz.